Türkiye’de Heybe Liposuction

fiyat liposuction heybe 1
Tarafından yazılmıştır Laurence

Heybe, dış uyluklar için kullanılan başka bir terimdir. Bu bölgede genellikle büyük yağ cepleri bulunur ve bu da dış uylukların daha geniş ve daha çıkıntılı olduğu izlenimini verebilir.

EniyiKlinik.com, Türkiye’de heybe liposuction hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlar ile bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de saddlebags liposuction ne kadara mal olur?

İstanbul, Türkiye’de saddlebags liposuction’ın ortalama maliyeti 1.800 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 1.600 € ile 2.000 € arasında değişebilir.

ProsedürTürkiye Fiyatı
Heybe torbalarının liposuction’ı1800 €

Saddlebags liposuction nedir?

Heybe, uylukların dış kısmı için kullanılan başka bir terimdir. Bu bölgede genellikle büyük yağ cepleri bulunur ve bu da dış uylukların daha geniş ve daha çıkıntılı görünmesine neden olabilir. Uylukların üst kısımları kalçalardan daha geniş görünebilir.

Heybe aynı zamanda sağlıklı bir diyet ve egzersiz programı ile hedeflenmesi zor bir vücut bölgesidir. Bu bölge, yaşlandıkça ve metabolizmamız yavaşlamaya başladıkça zamanla daha da kötüleşebilir. Sonuç olarak, genellikle vücudun çok sevilmeyen bir bölgesidir.

Neyse ki, Türkiye’de liposuction heybe torbalarını ortadan kaldırmak için bir seçenektir.

Liposuction heybeleri azaltmada ne kadar etkilidir?

Liposuction, sağlıklı bir yaşam tarzıyla heybelerini yok edemeyenler için İstanbul’da çok etkili bir çözümdür. Liposuction, inatçı yağları ortadan kaldırırken size kadınsı bir figür bırakabilir.

Heybe liposuction’ı yaptırabilir miyim?

Diyet ve egzersiz gibi yöntemlerle dış uyluklarınızın boyutunu küçültmeyi denediyseniz ve başarılı olamadıysanız ve yağların alınmasını istiyorsanız, uygun bir aday olabilirsiniz.

Ayrıca BMI değeriniz 30’un altında olmalıdır. Sağlık nedenleriyle, komplikasyon riski çok yüksek olduğu için BMI 30’un üzerinde olan kişilere bu prosedürü sunamıyoruz.

Ayrıca 18 yaş ve üzerinde olmanız ve sigara içmiyor olmanız ya da operasyondan en az iki hafta önce ve iyileşme dönemi boyunca sigarayı bırakabilecek durumda olmanız gerekmektedir. Operasyonun sonuçları konusunda makul beklentilere sahip olmalısınız.

Türkiye’de heybe liposuction nasıl yapılır?

Türkiye’de heybe liposuction, PAL lipo adı verilen bir teknik kullanılarak gerçekleştirilir. Bu çok yaygın olarak kullanılan bir liposuction yöntemidir.

Diğer liposuction yöntemlerinden farklı olarak PAL lipo ısı kullanmaz. Bu, dış ve iç ısı hasarının yanı sıra cilt dalgalanması gibi liposuction’ın ayırt edici özelliklerinden de kaçınacağınız anlamına gelir.

PAL lipo, dış uyluklara lokal anestezik ve vazokonstriktör içeren bir solüsyon enjekte edilmesini içerir. Bu sadece yağı yumuşatmakla kalmaz, aynı zamanda kanama, hematom ve şişme riskini de azaltır.

Daha sonra, yağ küreciklerini emmek için yardımlı liposuction kullanılır. Bu, stromal ağa ve kan damarlarına zarar vermekten kaçınır ve hematom riskini azaltır. Daha sonra yağ hücrelerinin bağ dokusundan ayrılmasını sağlamak için titreşimli bir kanül kullanılır.

Son aşama, kalan yağın eşitlendiği ve yeniden enjekte edilmeden diğer bölgelere taşındığı, dış uylukların konturlu ve pürüzsüz bırakıldığı yeniden dağıtımdır.

Prosedür AIVT anestezisi altında gerçekleştirilir. Bu daha gelişmiş bir intravenöz anestezi türüdür. İşlemden sonra daha çabuk uyanabilir ve kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

İyileşme dönemi nasıldır?

Türkiye’de heybe liposuction işleminden sonra, 7 ila 10 gün sonra azalması gereken bir miktar şişlik hissetmeniz normaldir.

Tamamen iyileşmek için en az iki ila üç gün işten izin almanız gerekecektir. En az iki hafta boyunca yorucu egzersizlerden kaçınmalısınız. Bundan sonra hafif egzersize devam edebilirsiniz. Toplam altı hafta sonra normal günlük aktivitelerinize devam edebileceksiniz.

Kalçalarınızın etrafına bir kompresyon giysisi giymeniz istenecektir. Bu, şişliği azaltarak ve uyluklarınızı mümkün olan en iyi şekilde tutarak iyileşme dönemini hızlandırmaya yardımcı olacaktır.

Sıkıştırma giysisini banyo dışında üç hafta boyunca her zaman giymeniz gerekecektir. Bundan sonra, sadece gündüzleri olmak üzere üç hafta daha kompresyon giysisi giymeniz gerekecektir.

Türkiye’deki bu estetik ameliyatın sonuçları hemen fark edilir. Bununla birlikte, şişliğin tamamen kaybolması üç ila beş ay sürecektir.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Laurence

Benim adım Laurence Tung. Çeşitli alanlarda bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Son zamanlarda romatoloji ve hiperkolesterolemi gibi terapötik alanları ele aldım. Ayrıca genomik, epigenetik, moleküler biyoloji ve biyokimya alanlarında da uzmanlığım var. EniyiKlinik.com'un sağlık turizmi konusunda kaliteli makaleler yayınlamasına yardımcı oluyorum.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️