Macaristan’da bir diş protezinin fiyatı

ucuz diş protezi fiyatı macaristan 1
Tarafından yazılmıştır Maria

Macaristan’da Budapeşte’de diş protezi, eksik dişler, eksik diş parçaları ve eksik çene ve damak yumuşak veya sert yapıları gibi ağız içi kusurları restore etmek için kullanılan bir ağız içi protezdir.

EniyiKlinik.com sizi Macaristan’daki diş protezleri hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Macaristan’da protez fiyatları

Macaristan’da Budapeşte’de bir diş protezinin ortalama maliyeti 1.200 Avro’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 1000 Euro ile 1400 Euro arasında değişebilir.

ProsedürMacaristan Fiyatı
Diş protezleri1200 €

Diş protezi nedir?

Macaristan’da Budapeşte’de diş protezi, eksik dişler, eksik diş parçaları ve çene ve damağın eksik yumuşak veya sert yapıları gibi ağız içi kusurları onarmak için kullanılan ağız içi protezlerdir. Bu protezler çiğnemeyi rehabilite etmek, estetiği iyileştirmek ve konuşmayı kolaylaştırmak için kullanılır.

Macaristan’da bir protez, dişlere veya diş implantlarına bağlanarak, emme yoluyla veya çevredeki kaslar tarafından pasif olarak tutularak yerinde tutulabilir. Diğer protez türleri gibi bunlar da kalıcı olarak sabit veya çıkarılabilir olabilir. Hem sabit hem de çıkarılabilir protezler birçok varyasyonda üretilmektedir.

Diş kronları

Budapeşte’de bazen diş kapağı olarak da adlandırılan kronlar, bir dişi veya diş implantını tamamen kaplayan veya çevreleyen bir diş restorasyonu türüdür. Kronlar genellikle şiddetli çürüme bir dişin sağlığını tehdit ettiğinde gereklidir. Genellikle diş çimentosu kullanılarak dişe yapıştırılırlar. Kronlar çok çeşitli malzemelerden yapılabilir. Kronlar genellikle dişlerin gücünü veya görünümünü iyileştirmek için kullanılır.

Diş köprüleri

Köprü, yapay bir dişi bitişik dişlere veya diş implantlarına kalıcı olarak birleştirerek bir veya daha fazla eksik dişin yerini almak için kullanılan sabit bir diş restorasyonudur. Bir köprü, dişlerin eksik olduğu alanı kapsar. Bu alanı çevreleyen doğal dişlere veya implantlara tutturulur. Köprüyü destekleyen doğal dişler veya implantlar dayanak olarak adlandırılır. Köprünün türüne bağlı olarak, köprünün üzerlerine oturmasını sağlamak için doğal dayanak dişlerinin boyutu küçültülebilir. Köprüyü oluşturmak için bir kalıp sağlamak üzere dayanak dişin veya implantın ve boşluğun bir ölçüsü alınacaktır. Bu kalıp kullanılarak köprü daha sonra bir diş laboratuvarında üretilir.

Diş protezleri

Bunlar eksik dişlerin yerine yapılan protezlerdir; ağız boşluğunun çevresindeki yumuşak ve sert dokular tarafından desteklenirler. Geleneksel protezler çıkarılabilirdir (çıkarılabilir kısmi protezler veya tam protezler). Bununla birlikte, bazıları dişlere veya diş implantlarına bağlanan veya sabitlenen birçok farklı protez türü vardır.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Maria

Benim adım Maria. Medikal sektöründe pazarlama müdürü olarak 10 yılı aşkın deneyime sahibim. Tıbbi cihazlar da dahil olmak üzere birçok ürünü başarıyla piyasaya sürdüm ve satış ve pazarlamaya karşı büyük bir tutkum var.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️