Coolsculpting ve Turkuaz

coolsculpting fiyat 1
Tarafından yazılmıştır Maria

Türkiye’de coolsculpting hakkında bilmeniz gereken her şey! İstanbul’da ortalama fiyat nedir? Türkiye’de başarılı coolsculpting için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com, Türkiye’de coolsculpting hakkında sizi bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de coolsculpting ne kadara mal oluyor?

İstanbul, Türkiye’de coolsculpting işleminin ortalama maliyeti 600 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 500 avro ile 700 avro arasında değişebilir.

Coolsculpting nedir?

Soğuk Lipoliz olarak da bilinen CoolSculpting, yağ hücrelerini donduran ve öldüren bir medikal estetik tekniğidir. CoolSculpting (Soğuk Lipoliz) tedavisi kısa sürede etkili sonuçlar verir ve FDA tarafından onaylanmıştır. Dokunun vakum altında 1 saat boyunca -6°C’ye maruz bırakılmasıyla çalışır. Tedaviden sonra yağ dokusu parçalanır ve üriner sistem yoluyla vücuttan atılır.

Coolsculpting nasıl çalışır?

Konsültasyon sırasında dermatolog tarafından işlemin uygulanacağı bölgeler belirlenir ve bu bölgeler cildinizi korumak için özel bir koruyucu malzeme ile kaplanır. CoolSculpting aplikatörleri belirlenen bölgeye yerleştirilir ve bölgelere emme uygulanır. CoolSculpting, tedavi sırasında bölgeyi kontrollü bir şekilde soğutur ve kriyolipoliz teknolojisi sayesinde yağ hücrelerinde yapısal değişiklikler başlar.

CoolSculpting’in Türkiye’de uygulanma süresi tedavi edilecek alana ve aplikatörün çapına göre değişmektedir. Ancak tek seans yeterlidir ve 30 ila 60 dakika arasında sürer. Yağ hücreleri kontrollü düşük sıcaklıklarla soğutularak kristalleşmeleri sağlanır. Vücut tarafından parçalanır ve doğal yollarla kademeli olarak ortadan kaldırılırlar.

CoolSculpting yağ hücrelerini nasıl öldürür?

CoolSculpting tedavisi yağ hücrelerini hedef alır ve onları yok edecek bir sıcaklıkta dondurur. Yağ hücrelerini kontrollü bir şekilde soğuturken cildi ve dokuları korur.

Tedaviden sonra yağ hücreleri zaman içinde kaybolur. Yağ hücreleri üriner sistem yoluyla vücuttan atılır.

CoolSculpting’in diğer zayıflama yöntemlerinden farkı nedir?

  • Yağ hücrelerinin sayısını azaltır.
  • Klinik çalışmalar CoolSculpting tedavisinden sonra tedavi edilen bölgede daha az yağ hücresi olduğunu göstermiştir.
  • CoolSculpting tedavisi yağ hücrelerini %20 ila 30 oranında azaltır.
  • CoolSculpting tedavisi uygulandığı bölgelerdeki tüm yağ hücrelerini yok etmediği için asla bozuk bir görünüme yol açmaz.
  • Oldukça güvenli ve konforlu bir tedavidir.

CoolSculpting hangi durumlarda uygulanabilir?

Ne kadar uğraşırsanız uğraşın vücudunuzdan kaybolmayan inatçı yağlarınız varsa Coolsculpting için iyi bir adaysınız. İlaç veya kimyasal almayı tercih etmiyorsanız, ameliyat olmak istemiyorsanız ve kesinti olmadan tek seanslık bir tedavi arıyorsanız, CoolSculpting sizin için ideal seçimdir.

İdeal aday kimdir?

İnatçı yağ problemleri olan, liposuction gibi ameliyatlar istemeyen, diyet ve egzersiz ile sonuç alamayan 15 yaş üstü kadın ve erkeklere uygulanabilir.

CoolSculpting, hamile kadınlar ve soğuğa alerjisi olan kişiler hariç, cinsiyet farkı gözetmeksizin herkese uygulanabilir.

CoolSculpting® vücudun hangi bölgelerinde kullanılabilir?

  • Mide, karın
  • Uyluklar
  • Silahlar
  • Aşk tutamakları ve yanlar
  • Sırt ve sütyen bölgesi
  • Kalça altı, gıdı, boyun altı,
  • Erkek göğüs

Kaç seansa ihtiyacım var?

İstenen sonuçları elde etmek için genellikle tek bir seans gereklidir, ancak bazı kişiler daha fazla yağ hücresini ortadan kaldırmak için ek seanslar yaptırmayı tercih eder.

CoolSculpting tedavileri ne kadar sürer?

CoolSculpting’in süresi tedavi edilecek alana ve aplikatörün çapına göre değişir. Ancak tek bir seans yeterlidir ve yaklaşık 30 ila 60 dakika sürer.

CoolSculpting® ile sonuçları ne zaman göreceğim?

Kalıcı sonuçlar tedaviden 2 ay sonra ortaya çıksa da, tedavinin etkilerini 2. hafta gibi erken bir zamanda görmek de mümkündür. Cildinizdeki değişiklikler 1,5 ay içinde fark edilir hale gelir. Coolsculpting işleminden sonra yağ hücrelerinin ortadan kaldırılması 4 ay boyunca devam eder.

Coolsculpting’in yan etkileri nelerdir?

Tedavi sonrasında uygulanan bölgede geçici kızarıklık, şişlik veya morarma görülebilir.

Coolsculpting’in sonuçları kalıcı mıdır?

Diğer tüm yağ azaltma tekniklerinden farklı olarak CoolSculpting yağ hücrelerinin sayısını kalıcı olarak azaltır. Bu yüzden sonuçlar kalıcıdır.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Maria

Benim adım Maria. Medikal sektöründe pazarlama müdürü olarak 10 yılı aşkın deneyime sahibim. Tıbbi cihazlar da dahil olmak üzere birçok ürünü başarıyla piyasaya sürdüm ve satış ve pazarlamaya karşı büyük bir tutkum var.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️