İspanya’da Blefaroplasti

blefaroplasti̇ i̇spanya 1
Tarafından yazılmıştır William

İspanya’da blefaroplasti hakkında bilmeniz gereken her şey! Madrid veya Barselona’da ortalama fiyat nedir? Başarılı bir göz kapağı ameliyatı için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com İspanya’da blefaroplasti hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

İspanya’da blefaroplasti fiyatları

İspanya’da blefaroplasti fiyatı 3.000 Euro’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak, her şey dahil paket 2.500 ila 3.600 Euro arasında değişebilir. Bu, Barselona veya Madrid’de 3 gece otel konaklaması gerektiren, lokal anestezi olmaksızın ayakta yapılan bir işlemdir. Bu fiyat cerrahın deneyimine ve kliniğin itibarına göre değişir.

Üst blefaroplasti2500 €
Alt Blefaroplasti2500 €
Blefaroplasti 4 göz kapağı3500 €
Lazer Blefaroplasti3600 €

Blefaroplasti son zamanların en popüler kozmetik prosedürlerinden biridir. Yaşlanmagöz kapaklarının sarkmasına neden olur. Bu da nihayetinde görüşü bozar. Bu makalede, bu operasyon düşünülürken akılda tutulması gereken bazı önemli noktalar ele alınmaktadır.

Blefaroplasti nedir?

Blefaroplasti, göz kapaklarının görünümünü düzeltmeyi içeren cerrahi bir prosedürdür. Yüzü daha uyumlu hale getirmeye yardımcı olur. Güzellik üçgeni ağız ve gözler arasındadır.

Ancak zamanla yaşlılık belirtileri ortaya çıkar: sarkık göz kapakları, yağ torbaları, kırışıklıklar ve koyu halkalar. Gözler daha ağır ve daha yorgun hale gelir. Bu yüzden blefaroplasti yaptırarak daha genç görünmek istemeniz mantıklıdır.

Göz kapağı cerrahisinin ilgilendiği bölgeler

Blefaroplasti, dünya çapında en popüler kozmetik cerrahi prosedürlerinden biridir. Göz çevresindeki belirli bölgeleri yeniden düzenleyen bir operasyondur. Toplam yüz gençleştirme arayışında, botoks veya botulinum toksini enjeksiyonları ile tamamlanabilir.

Bu cerrahi prosedürler alt veya üst göz kapaklarını tedavi eder. Ayrıca göz altındaki koyu halkaları ve torbaları ortadan kaldırmak için de kullanılırlar. Amaç, gözlerin görünümünü iyileştirmek ve onlara daha fazla parlaklık kazandırmaktır.

Neden İspanya’da blefaroplasti yaptırmalı?

Plastik cerrahları bu alanda en son teknolojiyi kullandığı için giderek daha fazla hasta İspanya’ya geliyor. Dahası, oradaki ameliyatların fiyatı çok daha düşüktür.

İspanya’ya yapacağınız bir seyahatte estetik cerrahiyi tatil ile birleştirebilirsiniz. Bu destinasyon, iyileşmeye daha da elverişli olan olağanüstü tatiller vaat ediyor.

Blefaroplastinin faydaları

Blefaroplasti minimal invaziv bir yüz cerrahisi prosedürüdür. Ağrısızdır ve hastaneye yatış ya da ameliyat sonrası takip gerektirmez. Yara izleri de çok gizlidir, hatta görünmezdir.

Yaşla birlikte pek çok çirkin iz ortaya çıkar. Bunlar arasında üst ve alt göz kapaklarında yağ fıtıkları, kıvrımlar ve torbalar yer alır. Cilt 35 ila 40 yaşları arasında elastikiyetini kaybetmeye başlar. Ancak blefaroplasti kaz ayağı kırışıklıklarını tedavi edemez. Botulinum toksini veya botoks enjeksiyonlarına ihtiyacınız vardır.

Bu operasyon için ideal adayın profili nedir?

Her hastanın kendine özgü özelliklerine ve gereksinimlerine bağlı olarak operasyon için kendi planı olabilir.

Ancak ister erkek ister kadın olsun, blefaroplasti için iyi adaylar şunlar olmalıdır

  • Genç veya yetişkin, genellikle 35 yaşın üzerinde,
  • Sigara içmeyenler,
  • İyileşmeyi etkileyebilecek tıbbi geçmişi olmayan,
  • Prosedür boyunca sabırlı, gerçekçi ve iyimser,
  • Ameliyatla uyumsuz oftalmolojik patoloji yok.

Bu seçenekte, bu hastalarda aşağıdaki sorunlardan en az biri vardır:

  • Alt göz kapaklarında düşüklük,
  • Fazla yağ nedeniyle üst göz kapaklarının ağırlaşması, cildin kirpikleri sıyırdığı hissine sahip olmanıza neden olur,
  • Yaşa bağlı kas gevşemesi nedeniyle fazla deri,
  • Alt göz kapağında ince kırışıklıkların ortaya çıkması,
  • Göz altı torbalarının görünümü,
  • Konjenital dermatochalasis veya palpebral malformasyonlar.

Ameliyat nasıl yapılır?

Ameliyat öncesi ilk konsültasyonunuz için İspanya’daki bir blefaroplasti plastik cerrahından hemen randevu almaktan çekinmeyin. Bu, tam bir teşhis koymanızı ve hangi tedavinin ihtiyaçlarınıza ve beklentilerinize en uygun olduğunu öğrenmenizi sağlayacaktır.

Bu tür bir kozmetik operasyon lokal anestezi altında ayakta tedavi bazında gerçekleştirilebilir. Bazı cilt ameliyatlarının harici bir kesi gerektirmediğini ve bu nedenle yara izi kalmadığını unutmayın.

Ameliyattan sonra alınması gereken önlemler

Ameliyat sonrası riskler çok düşüktür. Ancak ameliyat sonrası izleme gereklidir. Bazen hastalar, gözlerden elmacık kemiklerine kadar şişlik veyamorarma görünümü gibi bazı ameliyat sonrası etkilerden muzdariptir.

Bununla birlikte, blefaroplasti sonrası iyileşme süresi çok kısadır.

Ancak, önümüzdeki 10 gün boyunca aşağıdakilerden kaçınmalısınız

  • Sigara içiyorum,
  • Yoğun fiziksel aktivite,
  • Yüzme
  • Gözlerini ovuşturuyorsun,
  • Kontakt lens takmak.

İspanya’da blefaroplasti ne kadara mal olur?

İspanya’da Madrid veya Barselona’da blefaroplasti yaptırmak istiyorsanız, bir veya iki üst göz kapağı için 2.000 ila 4.200 €, alt göz kapakları için 2.000 ila 4.200 € ve tam tedavi için 3.500 ila 5.000 € arasında bir ücret ödemeniz gerekir.


Karar vermekte zorlanıyorsanız, ameliyatınızı başarılı bir şekilde ve daha düşük bir ücretle gerçekleştirmenize yardımcı olabiliriz.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

William

Adım William Royer ve karmaşık bilimsel verileri yazma konusunda deneyimli bir tıp yazarıyım. İmmünoloji ve hematoloji alanlarında uzmanım. Doktorlar, hemşireler ve hasta savunucuları da dahil olmak üzere çeşitli sağlık profesyonelleriyle yakın bir şekilde çalışmaktan büyük ilham alıyorum.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️