İspanya’da Abdominoplasti

karın germe ispanya 2
Tarafından yazılmıştır Maria

İspanya’da abdominoplasti hakkında bilmeniz gereken her şey! Madrid veya Barselona’da ortalama fiyat nedir? İspanya’da başarılı bir abdominoplasti için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.comİspanya’da abdominoplasti hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

İspanya’da abdominoplasti fiyatları

İspanya’da bir abdominoplastinin ortalama maliyeti 3.900 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 3.500 ila 5.200 € arasında değişebilir. Cerrahın uzmanlığı, eğitimi ve becerilerinin abdominoplastinizin toplam maliyetini değiştireceğini unutmamak önemlidir.

İzole abdominoplasti3900 €
Mini Abdominoplasti4100 €
Komple abdominoplasti4300 €
Lipo abdominoplasti5200 €

Kadınların %64’ü karın bölgelerinde bir değişiklik istiyor. Ama bu tam olarak neleri içeriyor? Bu cerrahi prosedür hangi koşullar altında gerçekleştirilmelidir? Neden İspanya’yı seçmelisiniz? Sorularınızın yanıtlarını makalede bulabilirsiniz.

Önsöz

Birçok Avrupalı vücutlarıyla ilgili komplekslere sahiptir. Rakamlara göre, %39’u farklı bir karına sahip olmak istiyor. Bu kompleks kaynağı söz konusu olduğunda erkekler ve kadınlar eşit değildir.

İnsanlar karın germe yaptırmak istiyor:

  • Hamilelik sonrası;
  • Büyük kilo kaybından sonra;
  • Aşırı yağlanmayı takiben;
  • Yara izlerini, çatlakları vb. gidermek için.

Abdominoplasti neleri içerir?

Abdominoplasti kozmetik ve rekonstrüktif cerrahi olarak kabul edilir. Karın görünümünü iyileştirmek için kullanılır. Dermolipektomi veya abdominoplasti olarak da bilinir.

Operasyon karnı yeniden şekillendirir. Cerrah vücudun bu kısmındaki fazla yağ ve deriyi alır. Ayrıca karın kaslarının güçlendirilmesine de yardımcı olur.

Öncelikle estetik nedenlerle yapılır. Ancak işlevsel de olabilir.

Abdominoplastinin amaçları şunlardır:

  • Bu bölgedeki fazla yağı azaltmak. Bu, kırk yaşın üzerindeki erkek ve kadınları ilgilendirir.
  • Fazla deriyi azaltmak. Bu hamilelikten sonra hoş karşılanır. Bu aynı zamanda zayıflama diyeti yapan kişiler için de geçerlidir.
  • Kasları sıkılaştırmak. Hamilelik sırasında kaslar birbirinden ayrılır.

Bu operasyon için kullanılan farklı teknikler

Ameliyattan önce plastik cerrah klinik bir teşhis gerçekleştirir. Bu aşama uygun tekniğin belirlenmesini sağlar. Doktor kararı çeşitli parametrelere dayanarak verir:

  • Fazla yağın ağırlığı,
  • Cildinizin durumu,
  • Kaslarınızın durumu vb.

Teşhis konulduktan sonra doktor üç teknik arasında seçim yapabilir.

İzole abdominal liposuction

Bu, iyi karın kası tonusuna sahip kişiler için tasarlanmıştır. Bu durum hala genç olan hastalar için geçerlidir. Cilt henüz değişikliklerden veya çatlaklardan etkilenmemiştir. Bu nedenle liposuction mükemmel bir karnı geri kazanmak için yeterlidir.

Mini-abdominoplasti

Cerrah alt karın bölgesinde fazla deri tespit ederse, mini-abdominoplasti yapmaya karar verebilir. Bu operasyon karın bölgesinin liposuction’ını içerir. Deri daha sonra lokal olarak çıkarılır.

Komple abdominoplasti

Bu, karın bölgesinde ton kaybı, cildin ileri derecede şişmesi, karın bölgesinin değişmesi gibi büyük lezyonlar olduğunda gereklidir. Doktor tam bir operasyon gerçekleştirir.

Ameliyat birkaç aşamada gerçekleşir:

  • Yağ kütlesini çıkarmak için mide bölgesinin liposuction’ı,
  • Fazla dokunun çıkarılması,
  • Karın kaslarının güçlendirilmesi,
  • Deri dokusunun çıkarılması,
  • Göbeğin yeniden konumlandırılması vb.

Bu operasyon için ideal adayın profili nedir?

Bu tür bir operasyon aşağıdaki koşulları karşılayan kişiler için ayrılmıştır:

  • 18 yaşından büyük olmak,
  • Sabit bir kiloya sahip olun,
  • Sağlıklı olmak.

Kadınlar, ister sezaryenle ister vajinal doğumla doğum yapmış olsunlar, hamilelikten sonra da bu tür bir ameliyat geçirebilirler. Bu durumda karın ameliyatı liposuction’a göre daha iyi bir alternatiftir.

Ameliyat nasıl gerçekleşir?

Ameliyata girmeden önce hastanın ameliyat sonrası konsültasyona katılması gerekir. Bu, hastaların motivasyonlarını ve beklentilerini tartışmaları için bir fırsattır. Karın, hormonal dengesizlikler, kilo değişimi veya menopozun bir sonucu olarak çirkinleşebilir.

Plastik cerrah tıbbi bir muayene gerçekleştirir. Bölgedeki yağ hacmi, morfolojik veriler, karın kas kemerinin tonu vb. gibi bir dizi parametreyi inceleyecektir.

Ameliyattan önce doktorun talimatlarına uymalısınız:

  • Ameliyattan bir ay öncesigarayı bırakın: sigara içmek iyileşme sürecini yavaşlatabilir;
  • Pıhtılaşma sorununuz varsadoğum kontrol hapı almayı bırakın;
  • Ameliyattan önce 10 gün boyunca aspirin almak yasaktır;
  • Genç bir kişi operasyondan 6 saatten fazla bir süre önce bir şey yiyip içmemelidir;
  • Cildin dezenfekte edilmesi.

Operasyon genellikle genel anestezi altında gerçekleştirilir. Nadir durumlarda doktor epidural anestezi önerebilir. En az 24 saat boyunca hastanede kalacaksınız.

Ayrıca iki gün boyunca ameliyat sonrası sargı giymeniz gerekir. Daha sonra bunun yerini bir ila iki ay boyunca bir destek kuşağı alır. Dikişler iki hafta sonra kaybolur.

Ameliyattan sonra alınması gereken önlemler

Ameliyat iki tür yara izi oluşturur:

  • İlki dikeydir ve pubis bölgenize kadar uzanır. Fazla derinin alınmasından kaynaklanır,
  • İkincisi daireseldir ve göbek çevresinde yer alır.

Yara izleri ameliyattan sonraki 12 ay içinde olgunlaşır. İki yıl sonra kalıcı olarak kaybolurlar. Bu süre zarfında bu bölgede güneşe maruz kalmaktan kaçınmalısınız.

Fiziksel efor sırasında ağrı hissedebilirsiniz. Ancak ağrı kesiciler bu ağrıyı azaltabilir. Ameliyattan önce işinizden 7 ila 30 gün izin almayı planlayın. Bu şekilde, işe geri dönmek için yeterince iyi olacaksınız.

İspanya’da abdominoplasti ne kadara mal olur?

İspanya’da bir abdominoplastinin ortalama maliyeti 3.500 ila 5.200 € arasındadır. Nihai faturanız bakım kalitesine, operasyonun uzunluğuna, operasyon türüne ve klinik ile anestezi uzmanının ücretlerine bağlı olacaktır.

coordinatrice à Istanbul

Abdominoplasti için neden İspanya’yı seçmelisiniz?

İspanya’ya giden hastalar tarafından öne sürülen ilk argüman fiyattır. Kozmetik cerrahi söz konusu olduğunda, ülke her şeyden önce hizmetlerinin kalitesiyle öne çıkmaktadır. Medikal turizmin gelişmesiyle birlikte, seyahat acenteleri tekliflerini bu tür müşterilere göre ayarlıyor.

Dolayısıyla, bu destinasyonda bir ameliyat olmak istiyorsanız, doğrudan uzman bir acente aracılığıyla gitmek en iyisidir. Havalimanından otele transferinizle onlar ilgilenecektir. Acente ayrıca ameliyat sonrası destek de sunmaktadır.


Eğer seçim yapmakta zorlanıyorsanız, ameliyatınızın başarılı geçmesi için size yardımcı olabiliriz, hem de indirimli bir fiyatla.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Maria

Benim adım Maria. Medikal sektöründe pazarlama müdürü olarak 10 yılı aşkın deneyime sahibim. Tıbbi cihazlar da dahil olmak üzere birçok ürünü başarıyla piyasaya sürdüm ve satış ve pazarlamaya karşı büyük bir tutkum var.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️