Tunus’ta göğüs implantları

fiyat göğüs implantları tunisie pas chere 1
Tarafından yazılmıştır William

Tunus’ta pektoral implantlar hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı pektoral implantlar için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi Tunus’taki pektoral implantlar hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir sağlık uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta pektoral implantların fiyatı

Tunus’ta pektoral implantların ortalama maliyeti 2.700 €‘dur. Prosedür genel anestezi altında gerçekleştirilir ve 3 saat sürer. Kalış süresi 7 gündür ve hastanede kalış süresi 1 gecedir. Fiyata anestezi, operasyon ve ilaçlar dahildir. Nihai sonuç 1 ay içinde görülebilir.

ProsedürFiyat Tunus
Göğüs implantları2700 €

Pektoral büyütme ameliyat ı: Pektoral kasların hacmini ve şeklini artırmak için tasarlanmış bir ameliyattır ve şekle daha atletik bir görünüm kazandırmayı amaçlar.

Pektoral büyütme ameliyatı neleri içerir?

Pektoral implantların yerleştirilmesi, başlangıçta esas olarak tıbbi amaçlarla (özellikle Polonya sendromundan muzdarip erkekler için) kullanılan bir kozmetik cerrahi operasyonudur.

Günümüzde bu operasyon, tamamen estetik amaçlarla giderek daha fazla düşünüldüğü için nispeten yaygın hale gelmiştir: birçok erkek daha kaslı ve daha iyi tanımlanmış göğüs kasları elde etmek için bu operasyona başvurmaktadır.

Homme barbu torse nu avec un complexe pectoral
Göğüs kompleksi olan çıplak göğüslü sakallı bir adam

Pratikte bu ameliyat, pektoralis major kasına yerleştirilen silikon protezlerin kullanımına dayanır. Bu implantlar pektoral kasları yeniden şekillendirecek ve onlara daha tonlu, kaslı bir görünüm kazandıracaktır.

Kimler pektoral implant ameliyatı olmalıdır?

Pektoral büyütme ameliyatı, Tunus ‘ta yaşları ne olursa olsun tüm erkekler için erişilebilir bir plastik ve estetik cerrahi operasyonudur.

Genel olarak, bu tür bir operasyon geçiren genç hastalar nispeten gelişmemiş bir göğüs kafesine sahiptir, bu nedenle ağırlık çalışması göğüs kaslarının hacmini önemli ölçüde artırmak için yeterli değildir.

Öte yandan orta yaşlı erkekler genellikle göğüs dokusunun sarkmasından muzdariptir. Bu durumlarda, göğse daha kaslı bir görünüm kazandırmak için implantlar tercih edilen çözümdür.

Son olarak, pektoral büyütme ameliyatı elbette pektoral kas atrofisi olan kişiler için endikedir. “Ölçüye göre yapılmış” implantlar oluşturarak, bu operasyon simetriyi geri kazandıracak ve erkeklerin komplekslerinden kurtulmalarına yardımcı olacaktır.

Homme torse nu avec de parfaits pectoraux
Mükemmel göğüs kaslarına sahip gömleksiz erkek

Tunus’ta pektoral implantların maliyeti nedir?

Plastik ve estetik cerrahi alanındaki mükemmel itibarı sayesinde Tunus, pektoral implant ameliyatı olmak isteyen erkekler için tercih edilen bir destinasyondur.

Bu operasyonun maliyeti de özellikle caziptir ve bazı klinikler Avrupa’dakinden %50‘ye kadar daha düşük fiyatlar sunmaktadır.

4 veya 5 gecelik bir konaklama için, seçtiğiniz kliniğe bağlı olarak 2.500 ila 2.900 € arasında bir ödeme yapmayı beklemelisiniz. Ameliyat tamamen kozmetikse, masrafları karşılamak için sağlık sigortanıza güvenemezsiniz!

Ameliyat öncesi konsültasyon

Ameliyat öncesi konsültasyon, herhangi bir kozmetik cerrahi operasyonunda önemli bir aşamadır. Bu ziyaret sırasında cerrahınıza ne istediğinizi söyleyebilirsiniz. Daha sonra cerrahınız size protez seçimi konusunda tavsiyelerde bulunabilecek ve prosedürü ayrıntılı olarak açıklayabilecektir.

Photo avant et après des implants pectoraux
Pektoral implantların öncesi ve sonrası fotoğrafları

Cerrahla yapılan ilk ziyaret, ameliyat için herhangi bir kontrendikasyonunuz olup olmadığını kontrol etmek için de bir fırsattır. Özellikle kronik bir hastalığınız veya solunum problemleriniz varsa reddedilebilirsiniz.

Pektoral implantlar için uygunsanız, daha sonra operasyona hazırlık için son ayrıntıları belirlemek üzere anestezist-yoğun bakım doktoruyla görüşeceksiniz.

Ameliyatın seyri

Pektoral büyütme ameliyatı, minimal invaziv olma ve hızlı bir iyileşme sağlama avantajına sahip nispeten basit bir operasyondur. Yaklaşık 1 saat sürer, genel anestezi altında gerçekleştirilir ve hastanede bir gece kalmayı gerektirir.

Operasyonun başlangıcında, estetik cerrah koltuk altının birkaç santimetre derinliğinde bir kesi açarak başlar: yara izinin mümkün olduğunca göze çarpmaması için bu yer seçilir.

Daha sonra künt bir alet kullanarak pektoralis major kasının altında bir girinti oluşturacak ve silikon protezi yerleştirecektir. İmplantlar güvenli bir şekilde yerleştirildikten sonra cerrah bunları dikecek ve ameliyat bölgesini korumak için bir bandaj uygulayacaktır.

Ameliyattan sonra

Ameliyattan sonraki ilk birkaç gün, doktorunuz tarafından reçete edilen ağrı kesicilerle yatıştırılabilecek orta derecede ağrı hissedeceksiniz.

Bir ya da iki hafta sonra günlük aktivitelerinize ve mesleki faaliyetlerinize yavaş yavaş devam edebilirsiniz. Öte yandan spor için, tekrar yoğun bir şekilde antrenman yapabilmeniz için yaklaşık 3 ay beklemeniz gerekecektir.

Ameliyattan sonraki gün morarma ve ödem görülmesi çok yaygındır, ancak bunlar sadece birkaç gün içinde kendiliğinden kaybolacaktır. İlk birkaç hafta boyunca kollarınızı kaldırmakta da biraz zorluk yaşayacaksınız.

İyileşmeyi kolaylaştırmak için genellikle hastaların ameliyattan sonra 2 ila 4 hafta boyunca gece gündüz göğüs destek kors esi (bolero olarak da bilinir) takmaları önerilir.

Homme avec un corps parfait
Mükemmel vücuda sahip bir erkek

Tunus’ta pektoral implantların yerleştirilmesi: sonuçlar

Göğüs büyütme ameliyatının sonuçları ameliyatın bitiminden itibaren görülebilir: gövdeniz daha kaslı görünecektir. Ancak operasyonun neden olduğu ödem nedeniyle pektoral kaslar daha büyük görünebilir. Bu nedenle nihai sonuçları görmeden önce genellikle bir ila birkaç ay beklemek gerekir.

Son olarak, implantların yaklaşık on yıl sonra kontrol edilmesi genellikle tavsiye edilir. Jel implantlar çok dayanıklı olsalar da belirli bir süre sonra yıpranabilir, hafifçe hareket edebilir veya kırılabilirler.


En iyi fiyata doğru kliniği seçmekte zorlanıyor musunuz? Koordinatörümüz Tunus’taki operasyonunuzun başarılı olmasını sağlamak için size ücretsiz olarak yardımcı olacaktır. Bizden ücretsiz fiyat teklifi isteyin.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

William

Adım William Royer ve karmaşık bilimsel verileri yazma konusunda deneyimli bir tıp yazarıyım. İmmünoloji ve hematoloji alanlarında uzmanım. Doktorlar, hemşireler ve hasta savunucuları da dahil olmak üzere çeşitli sağlık profesyonelleriyle yakın bir şekilde çalışmaktan büyük ilham alıyorum.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️