Tunus’ta brakiyoplasti fiyatı

fiyat brakiyoplasti tunus 1
Tarafından yazılmıştır Laura

Tunus’ta brakiyoplasti hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı bir brakiyoplasti için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi Tunus’taki brakiyoplasti hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta brakiyoplasti fiyatları

Tunus’ta brakiyoplastinin Tunus’taki ortalama maliyeti 2.600 Euro’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 2400 avro ile 2800 avro arasında değişebilir.

ProsedürlerFiyat Tunus
Brakiyoplasti (kol germe)2600 €

Brakiyoplastinedir?

Tunus’ta kol germe veya brakiyoplasti, daha sıkı görünen bir kol çevresi oluşturmak için yapılır. Yaşlanma veya kilo kaybı nedeniyle cilt elastikiyetini kaybeder, bu da alt kol boyunca kıvrımlara ve kırışıklıklara neden olur. Bu prosedür sırasında fazla deri kesilerek kolların sarkık görünümü azaltılır.

Brakiyoplasti benim için uygun mu?

West Palm Beach ve Palm Beach Gardens bölgelerinde yaşayan bir yetişkinseniz ve kollarınızın görünümünden şikayetçiyseniz brakiyoplasti sizin için uygun olabilir. Birçok hasta “yarasa kanatları” veya sarkan deri kıvrımlarına sahip kollara sahip olmaktan şikayetçidir. Bu prosedür genel sağlık durumu iyi olan kadın ve erkeklere uygulanabilir. Kolsuz gömlekler giymekten veya üst kollarınızı açıkta bırakmaktan rahatsız oluyorsanız, kol germe ameliyatı için iyi bir aday olabilirsiniz.

Brakiyoplasti ameliyatı ne kadar sürer?

Kol germe ameliyatının amacı kolun üst kısmını, özellikle de fazla deri ve yağın sarkma eğiliminde olduğu alt kısmını yeniden şekillendirmektir. Bu operasyon vücudun belirli ve nispeten küçük bir kısmına odaklandığı için diğer vücut germe operasyonları kadar karmaşık değildir. Genel anestezi altında gerçekleştirilir ve genellikle iki saat sürer.

İlk olarak koltuk altından veya kolun iç kısmından bir kesi yapılır. Daha sonra fazla deri kesilir ve fazla yağ geleneksel cerrahi teknikler veya liposuction kullanılarak alınabilir. Son olarak, kalan doku şekillendirilir ve kesi dikişlerle kapatılır.

Kol germe ameliyatından sonra iyileşme süresi ne kadardır?

Kol germe ameliyatından sonra hastaların genellikle yaklaşık on gün işlerinden izin almaları gerekir, ancak bu iyileşme süresi işlerinin niteliğine ve yapmak zorunda oldukları kol hareketi veya kaldırma miktarına bağlı olarak önemli ölçüde değişebilir. İyileşme süreci boyunca, dokuları yeni konturlarına doğru iyileşirken desteklemek için bir kompresyon giysisi giyilmelidir.

Mümkün olan her yerde kollarınızı yüksekte tutun. Yaygın yan etkiler arasında hassasiyet, ağrı, morarma ve şişme yer alır; birçok hasta ayrıca ciltte geçici bir gerginlik hissi olduğunu bildirmektedir. Ağır kaldırma ve diğer yorucu aktivitelerden en az altı hafta ila iki ay süreyle kaçınılmalıdır.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Laura

Benim adım Laura. 2004'ten beri tıbbi ve bilimsel yazar olarak çalışıyorum. Bu alandaki 15 yılı aşkın deneyimim sayesinde, bilimsel ve tıbbi araştırma makaleleri ve konferans bildirileri de dahil olmak üzere çok çeşitli belgeleri yazma, çevirme ve düzenleme konusunda kapsamlı bir uzmanlığa sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️