İspanya’da kadın saç ekimi

kadın saç ekimi ispanya 2
Tarafından yazılmıştır Maria

Saç dökülmesinden mi muzdaripsiniz? Kafanızda çok fazla çukur mu var? Alopesi ile mücadele mi ediyorsunuz? Çözüm saç ameliyatıdır. Ve İspanya’da kadın saç ekiminizi rekabetçi bir fiyatla organize edeceğiz!

EniyiKlinik.com, İspanya’daki kadınlar için saç ekimi hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

İspanya’da kadın saç ekimi ne kadara mal olur?

İspanyol saç klinikleri kadınlar için saç ekimi konusunda uzmanlaşmıştır. Mükemmel sonuçlar veren muhafazakar, yüksek performanslı protokolleri benimserler! Dahası, talep ettikleri fiyatlar Avrupa standartlarına göre çok uygun.

İspanya’da bir kadın saç ekiminin fiyatı 3.000 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak, her şey dahil paket 2400 ila 3200 Euro arasında değişebilir.

Prosedür türüAvro cinsinden fiyat
İspanya’da kadınlar için saç ekimi3000 €

İspanya’da kadın saç ekimi hakkında bilmeniz gereken her şey

Saç ekimi, hastanın kendi saçının çıkarılmasını ve nakledilmesini içerir. Avantajları çoktur ve her şeyden önce kalıcıdır. Bunlar şunları içerir

  • Hacim yaratma ;
  • Artan yoğunluk;
  • Diğer şeylerin yanı sıra tekrar tam bir saçak ve saç çizgisine sahip olmak.

Saç dökülmesinin nedenleri

Kadınlarda saç dökülmesi alın ve tepe bölgesinde çukurlaşma ile kendini gösterir. Buna ek olarak, saç sorunlarının temelinde aşağıdakiler de dahil olmak üzere bir dizi faktör olabilir:

  • Hormonal dengesizlik ;
  • Kalıtsal köken (androgenetik alopesi);
  • Trikotillomani
  • Stres
  • Dengesiz beslenme vb.

Saç dökülmesinin nedenlerini keşfetmek için saç analizi yapılması önemlidir. Nedenler tespit edildikten sonra, saç ekimi sürecinin başlayabilmesi için bir teşhis konulur.

İspanya’da her kadın saç ekimi yaptırabilir mi?

İspanya’da 18 yaşından büyük her kadın saç ekimi yaptırabilir. Alopesi hastası olmaları şartıyla.

İspanya’da kadınlar için saç ekiminin avantajları:

Saç klinikleri İspanya’nın büyük şehirlerinde bulunmaktadır: Malaga, Madrid, Barselona, vb. Hangi kliniği seçerseniz seçin, operasyondan önce ve/veya nekahat döneminizde turistik kasabalarda dolaşma şansınız olacaktır.

İspanyol klinikleri sadece iyi konumlanmış ve saygın olmakla kalmaz, doktorları da titizdir ve etkili ve verimli teknikler kullanırlar. En iyi yöntemleri kullanarak çalışırlar ve hastalarının ihtiyaçlarına uyum sağlarlar. Tatmin edici, estetik ve doğal görünümlü sonuçlar sunmak için çabalarlar.

Saç ekimi yıldızlar arasında da oldukça popülerdir.

İspanya’da kadın saç ekimi ne kadara mal olur?

Bu göz ardı edilemeyecek bir soru! Ve yüz binlerce hastayı İspanya’da saç ekimi ameliyatını seçmeye iten şey maliyettir. Barselona veya Madrid’de saç ekimi ameliyatının maliyeti Avrupa’dakinden %40’a kadar daha ucuz olabilir. İspanya’da bir kadının saç ekimi için 2.400 ila 3.200 € arasında ödeme yapmayı bekleyin. Ancak bu fiyat kullanılan tekniklere, modifikasyonun karmaşıklığına ve cerrahın itibarına göre değişir. Kesin bir fiyat ve en iyi İspanyol saç cerrahından bir fikir almak için kişiselleştirilmiş bir fiyat teklifi isteyin.

İspanya’da bir kadın saç ekiminin fiyatı aşağıdakilere göre hesaplanır:

  • Alopesinin ne kadar ilerlemiş olduğu;
  • Saç dökülmesinin nedeni
  • Vakanın zorluğu;
  • İmplante edilen greft sayısı;
  • Donör saçın özellikleri (boyut, doku, renk vb.)
  • Tıbbi maliyetler ;
  • Bakım personeli ücretleri;
  • Ameliyat sonrası ziyaretler.

İspanya’da saç ekimi prosedürleri

Nakil yapılacak bölgeleri belirlemek için kelliğin hangi aşamada olduğunu değerlendirmek önemlidir. Klinik bir konsültasyon için İspanya’ya seyahat etmek zorunda kalmamanız için.

Uzaktan saç analizi yapması için bir cerrahla iletişime geçebiliriz. Böylece size doğru tıbbi tedaviyi sunabiliriz.

Hizmetlerimizden yararlanmak için lütfen verilen formu doldurun. Koordinatörümüz, uzmanın kelliğinizi değerlendirmesini ve size bir fiyat teklifi vermesini sağlayacak belgeleri sizden isteyecektir. Örneğin: başınızın fotoğrafları ve herhangi bir kan testi.

İspanya’da saç ekimi nasıl yapılır?

Saç ekiminizle ilgiliher şeyi ele alıyoruz. Bilmeniz gerekenler:

  • Dönüş biletleriniz;
  • Konaklama yeriniz;
  • Ameliyat öncesi ve sonrası konsültasyonlar için randevuların alınması vb.

Bir kadının saç ekiminden önce

İspanya’d a kadın saç ekimi ameliyatı olmak isteyen hastalar, Finasteride veya Minoxidil gibi yeniden büyümeyi teşvik etmek için bir tedaviye tabi tutulacakları bir tıbbi hazırlık döneminden geçmek zorunda kalacaklardır.

Ayrıca, bu saç ameliyatı tek bir seansta veya birkaç seansta gerçekleştirilebilir. Seans sayısı elbette kadın kelliğinin evresine ve greft sayısına bağlıdır. Sıklık, birkaç ay veya hatta bir yıl boyunca aralıklı olacaktır.

İspanya’da kadın saç ekimi süreci

Kliniğe düğmeli bir gömlek veya kazak giyerek gelmenizi tavsiye ederiz. Bu, operasyondan sonra çıkarılmasını kolaylaştırır.

Saç ekimleri lokal anestezi altında gerçekleştirilir ve donör alanın hazırlanmasıyla başlar. Cerrah daha sonra hastanın durumuna en uygun greftleme yöntemiyle devam edecektir. Kullanılan teknikler şunlardır: tıraşsız FUL-FUE ve tıraşlı FUL-FUE.

Genel olarak, İspanya’daki kadın saç ekimleri sıfır kırpma sürecini takip eder. Ve bu nedenle, kesinlikle FUL foliküler ünitelerinin (uzun saç FUT) naklini içerecektir.

Bu amaçla, hastalar operasyondan bir gün önce gelmelidir. Sağlık personeli gerekli sayıda foliküler ünite alacaktır.

Seans sayısı ve greft sayısı alopesinin ne kadar ilerlemiş olduğunabağlıdır. Bazı hastalar 100 foliküle ihtiyaç duyarken, diğerleri 3.000 grefte ihtiyaç duyacaktır. Bu ayrıntılar, ilk konsültasyon sırasında hastaya önceden bildirilir.

Bilgi için, alopesi seviyesi ilerlemişse, nakil ile aynı gün kısmi veya tam kırpma yapmak mümkündür. İlkinde yalnızca donör alanın kesilmesi, ikincisinde ise hem donör hem de alıcı alanların kesilmesi söz konusudur.

Her durumda, saç ekiminden 2 ay sonra saçlar uzamaya başlayacak ve daha sonra ayda 1 cm kazanacaktır. Elde edilen sonuçlar doğal ve kalıcı olacaktır.

İspanya’da bir kadının saç ekiminden sonra

Saç ekimi ile aynı gün taburcu edilirsiniz. Ancak sonrasında dikkatli olmanız gerekecektir.

İspanya’da bir kadının saç ekiminden sonra alması gereken önlemler

En iyisi eve taksiyle gitmek ve ameliyattan hemen sonra araba kullanmamaktır. Ayrıca, arabaya binerken veya inerken başınızın arabanın kenarlarına sürtünmediğinden emin olun.

Bazı durumlarda, alıcı bölgede kabuklar oluşabilir. Endişelenmeyin, özellikle ilk 2 gün boyunca bu bölgeye bir dezenfektan püskürtün.

Buna ek olarak, yan ya da sırt üstü uyumak en iyisidir, ancak başınızı yastıktan kaldırın. Giymesi ve çıkarması kolay kıyafetler giyin. Ayrıca şapka takmaktan, spor yapmaktan, saç kurutma makinesi kullanmaktan ve terlemeye neden olan her şeyden 15 gün boyunca kaçınmalısınız.

Sonuç

Karar vermekte zorlanıyorsanız, prosedürünüzü başarılı bir şekilde gerçekleştirmenize yardımcı olabiliriz, hem de indirimli bir ücret karşılığında.

1

Coordinatrice

Formu kullanarak bize iletişim bilgilerinizi bırakın. Koordinatörümüz, saçınızın ücretsiz ön teşhisi için Whatsapp üzerinden mesajla veya e-posta ile sizinle iletişime geçecektir.

Saçcerrahının görüşünü almak için sizden ön ve yan fotoğrafların yanı sıra hedeflerinizi de isteyecektir.

2

Chirurgien

Cerrah hedeflerinizi karşılayabilirse ve saç ekiminiz için bize onay verirse, size ücretsiz, hiçbir yükümlülük altına girmeden kişiselleştirilmiş bir fiyat teklifi göndereceğiz.

Ve eğer kabul ederseniz, sizin için her şeyi organize edeceğiz:
Uçuş, Taksi, Otel, Saç ekimi, İlaçlar ve hepsinden önemlisi Madrid veya Barselona’da harika bir rehberli tur.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Maria

Benim adım Maria. Medikal sektöründe pazarlama müdürü olarak 10 yılı aşkın deneyime sahibim. Tıbbi cihazlar da dahil olmak üzere birçok ürünü başarıyla piyasaya sürdüm ve satış ve pazarlamaya karşı büyük bir tutkum var.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️