Vajinoplasti ve Tayland

vaji̇noplasti̇ tayland 1
Tarafından yazılmıştır Émilie

Tayland’da vajinoplasti, vajinayı sıkılaştırmak için tasarlanmış bir prosedürdür. Bir alternatif de doku ısıtma veya lazer kullanarak invazif olmayan vajinal sıkılaştırmadır.

EniyiKlinik.com sizi Tayland’da vajinoplasti hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlar ile bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tayland’da Vajinoplasti Fiyatları

Tayland’da Bangkok’ta Vajinoplastinin ortalama maliyeti 1150 Euro’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 1000 Euro ile 1300 Euro arasında değişebilir.

ProsedürFiyat Tayland
Vajinoplasti1150 €

Vajinoplasti nedir?

Bangkok’ta Tayland’da vaj inoplasti (posterior kolporafi olarak da bilinir) vajinayı sıkılaştırmak için tasarlanmış bir prosedürdür. Bir alternatif, radyofrekans dalgaları (Femilift) veya lazer kullanarak dokuları ısıtarak invazif olmayan vajinal sıkılaştırmadır.

Önemli vajinal gevşekliği olan hastalar bu non-invaziv tedavilerden fayda görmeyebilir ve Bangkok’taki bir klinikte vajinoplasti ile cerrahi sıkılaştırma için daha iyi adaylar olabilirler.

Doğumdan sonra kadınlar, dokuların gerilmesi ve kasların ayrılması sonucu, bazen bir tamponun düştüğü noktaya kadar vajinal gevşeklikten şikayet edebilir ve bu ton eksikliği cinsel işlev bozukluğuna katkıda bulunabilir.

Neden Tayland’da vajinoplasti yaptırmalısınız?

Tayland’da vajinoplasti, ayrılmış kasları yeniden birleştirir ve vajinanın arkasındaki fazla deriyi çıkarır. Daha estetik bir görünüm için dış deri de çıkarılabilir.

Tayland’da vajinoplasti için anestezi

Tayland’da vajinoplasti lokal anestezi altında yapılabilirken, birçok kişi daha fazla konfor için Tayland’da genel anestezi altında yapılmasını tercih etmektedir.

Vajinoplasti için hazırlık

Tayland’daki klinikler, jinekolojik muayene ve gebelik testini de içeren vajinoplasti operasyonunuza nasıl hazırlanacağınız konusunda size tam talimatlar verecektir.

Bangkok’ta vajinoplasti operasyonu

Cilt altında dokular güçlü dikişler kullanılarak sıkılaştırılır. Vajinal kanal sıkılaştırıldıktan sonra mukozal deri dikilerek kapatılır. Dış deri çıkıntısı varsa, daha estetik bir sonuç için bu da azaltılabilir.

Vajinoplastinin riskleri nelerdir?

Her operasyon riskler ve potansiyel komplikasyonlar taşır. Neyse ki, vajinoplasti geçiren hastaların büyük çoğunluğu operasyonlarıyla ilgili hiçbir sorun yaşamamakta ve sonuçlarından son derece memnun kalmaktadır. Riskler nadirdir, ancak ortaya çıktıklarında ek ilaç tedavisi veya hatta ameliyat gerekebilir.

Bu riskler arasında enfeksiyon, kanama, yara izi, cinsel ilişki sırasında ağrı ve deformite yer almaktadır. Operasyon ağrılı cinsel ilişkiye neden olabilir. Ancak Bangkok’taki vajinoplasti hastalarımızın çoğu bu riskleri asla yaşamamaktadır.

Tayland’daki kliniklerin herhangi bir sorun veya komplikasyonu ücretsiz olarak düzelttiğini unutmayın. Tatmin edici olmayan bir sonucunuz varsa ve daha ileri bir ameliyatın sorunu çözeceğine inanıyorsak, klinik ameliyatı ücretsiz olarak gerçekleştirecektir.

Vajinoplastiden sonra iyileşme

Vajinoplasti operasyonunuzdan sonra bölgeyi düzenli olarak sabun ve suyla nazikçe yıkamanız gerekecektir. Hafif şişlik ve morarma 2 ila 4 hafta boyunca devam edecektir. Vajinoplasti operasyonundan sonra yaklaşık bir hafta boyunca bir miktar ağrı olabilir, ancak genellikle bu operasyonla ilişkili çok az ağrı vardır.

Ağrıyı hafifletmek ve enfeksiyonu önlemek için vajinoplasti operasyonundan önce tüm hastalara ağrı kesici ve antibiyotik reçetesi verilir.

Cinsel ilişki ve tamponlar da dahil olmak üzere 6 hafta boyunca herhangi bir vajinal yerleştirmeden kaçınmanız gerekir. Bu, kesilerin tamamen iyileşmesini sağlayacak ve herhangi bir yeniden açılmayı önleyecektir. Ayrıca ağır nesneleri kaldırmaktan ve dışkılama sırasında çok fazla ıkınmaktan kaçınmalısınız, çünkü bu iyileşmenizi olumsuz etkileyebilir. Vajinoplasti dikişleri kendiliğinden eriyecek ve çekilecektir.

Ameliyattan bir hafta sonra işinize dönebilmeli ve hafif bir egzersiz programına devam edebilmelisiniz. Ağır kaldırmaktan veya yorucu egzersizlerden 4 ila 6 hafta boyunca kaçının.

Vajinoplastinin sonuçları nelerdir?

Bu prosedür genellikle vajinal kanalın sıkılaşmasıyla sonuçlanır ve bu da cinsel tatminin artmasına yardımcı olabilir.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Émilie

Adım Emilie Gervais ve İstanbul, Türkiye'de yaşıyorum. Kanser araştırmaları ve moleküler biyoloji alanında 15 yılı aşkın deneyime ve kapsamlı bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Kongre organizasyonu ve proje yönetimi konusunda deneyim sahibiyim. Karmaşık tıbbi ve bilimsel kavramları, yazılarım için bir pano olarak eniyiklinik.com blogu da dahil olmak üzere çeşitli medya aracılığıyla farklı kitlelere aktarma yeteneğine sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️