Tunus’ta meme pitozisi

meme pitozisi için fiyat 1
Tarafından yazılmıştır Erika

Sarkık göğüsleriniz kendinizi daha az kadınsı hissetmenize mi neden oluyor? Göğüs bölgenizi sıkılaştırmak ve dikleştirmek için çeşitli egzersizler denediniz ama boşuna mı? O halde sarkık göğüslere elveda deyin, çünkü sizin için Tunus’taki en iyi göğüs dikleştirme operasyonunu planlayacağız!

EniyiKlinik.com sizi Tunus’taki meme pitozisi hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir sağlık uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta meme dikleştirme fiyatı

Tunus’ta göğüs dikleştirme işleminin ortalama maliyeti 2.100 €‘dur. Prosedür genel anestezi altında gerçekleştirilir ve 4 saat sürer. Kalış süresi 7 gündür ve hastanede kalış süresi 1 gecedir. Fiyata anestezi, operasyon ve ilaçlar dahildir. Nihai sonuç 5 ay içinde görülebilir.

ProsedürFiyat Tunus
Memede pitozis1900 €

Tunus’ta meme pitozisi hakkında bilmeniz gereken her şey

Mastopeksi veya meme sarkıklığının tedavisi basitçe bir meme dikleştirme işlemidir. Sarkık göğüsler için tek çözümdür. Bu bir kozmetik cerrahidir, bu nedenle sonuçlar hızlı ve her şeyden önce kalıcıdır.

Meme sarkıklığının nedenleri

3 tip meme pitozisi vardır:

  • Konjenital pitozis (kalıtsal),
  • Edinilmiş pitozis,
  • Ve buna bağlı pitozis.

Konjenital pitoz kalıtsaldır ve herhangi bir yaşta, hatta ergenlikte bile ortaya çıkabilir. Öte yandan edinilmiş pitozis en yaygın görülen durumdur. Özellikle doğal nedenlerle ortaya çıkan morfolojik bir değişikliktir:

  • Hamilelik,
  • Emzirme,
  • Yaşın etkileri,
  • Hormonal dengesizlikler,
  • Ama aynı zamanda kilo alımı veya kaybı nedeniyle de… Diğerlerinin yanı sıra.

İlişkili pitozis, meme bölgesinde her zaman başka bir değişiklikle ilişkili bir sarkmadır. Ya meme bezinin aşırı gelişmesi (hipertrofi) ya da tam tersi (atrofi veya hipotrofi).

Bilim ve teknolojinin sürekli gelişimi sayesinde. Neyse ki, artık cildin bu kadar dikkat dağıtıcı olan bu şişkinliğini düzeltmek mümkün!

Tunus’ta kimler meme dikleştirme yaptırabilir?

Göğüs dikleştirme, sarkık göğüsleri düzeltmek için tasarlanmış cerrahi bir operasyondur. Daha sıkı, dik göğüsler elde etmek isteyen her kadına meme dikleştirme yapılabilir.

Tunus’ta meme dikleştirme fiyatı nasıl hesaplanır?

Tunus’ta bir meme küçültme tedavisinin fiyatı şunları içerir:

  • Pitozis derecesi,
  • Cerrahın ve anestezistin ücretleri,
  • Kliniğin maliyeti,
  • Ameliyat sonrası ziyaretlerin maliyeti ve
  • Konaklama masrafları!

Tunus’ta abdominoplasti ne kadara mal olur?

Tunus’ta bir abdominoplastinin ortalama maliyeti 1.900 €’dur. Prosedür genel anestezi altında gerçekleştirilir ve 1 ila 2 saat sürer. Hastanede bir gece kalmayı da içerir. Bu ortalama maliyete anestezi, operasyon ve ilaç ve destek kemeri gibi diğer ilgili masraflar dahildir.

Tunus’ta meme pitozisi için prosedürler

Koordinatörümüz sizinle ilgilenmesi için cerrahlarımızdan biriyle iletişime geçecektir. Uzmanın meme sarkıklığınızı değerlendirebilmesi için sizden fotoğraf göndermenizi isteyebilir.

Meme pitozisi genellikle meme implantı olarak da bilinen meme protezi kullanılarak yapılan meme büyütme işlemiyle ilişkilidir.

Daha sonra plastik cerrahın ön teşhisini ve cerrahi yolculuğunuz için bir fiyat teklifini Whatsapp veya e-posta yoluyla size sağlayacaktır.

Tunus’ta meme ptozisi nasıl yapılır?

Fiyat teklifimizden memnun musunuz? Tunus’ta ameliyat olmaya ve yeni, daha sıkı, daha genç görünen göğüslerle geri dönmeye hazır mısınız? Hadi başlayalım!

Tunus’ta ve dünyanın herhangi bir yerinde meme dikleştirme ameliyatı size dik, konturlu göğüsler kazandırabilir. Aşağıda göğüslerinizin nasıl dikleştirileceğini öğrenin.

Seyahat düzenlemeleri

Tüm seyahatinizi A’dan Z‘yeorganizeediyoruz. Ameliyatınızla ilgili her şeyle biz ilgileniyoruz. Bilmeniz gerekenler:

  • Dönüş biletlerinizin rezervasyonu,
  • Konaklama yerinizin ayarlanması,
  • Ameliyat öncesi ve sonrası konsültasyonlar için randevuların alınması,
  • Bir çevirmen sağlanması,
  • Ve ameliyatınızla ilgili diğer her şey.

Tek yapmanız gerekenkendi valizinizi taşımak !

Tunus’ta meme pitozisi ameliyatından önce

Ameliyattan önce doktorunuz size ameliyat öncesi bir muayene yapacaktır. Bu muayenenin amacı ön tanıyı doğrulamak ve sizi ameliyata hazırlamaktır.

“D” günü

Meme sarkıklığı tedavisi genel anestezi altında gerçekleştirilir ve 1 ila 3 saat sürer. Bilgi için, operasyonun uzunluğu cildin gerginlik derecesine bağlıdır.

Herhangi bir pitozu düzeltmek için. Prosedür, areola ve meme ucunun yeniden konumlandırılmasını ve insizyonlar yaparak meme bezinin geliştirilmesini içerir. Ek olarak, plastik cerrahınız meme sarkıklığının derecesine bağlı olarak sarkan cildinizi düzeltecektir. Bilmekte fayda var:

  • Büyük miktarda pitozis,
  • Orta derecede pitozis,
  • Ya da küçük pitozis.

Küçük, orta veya büyük pitozis… prensip aynı kalır. Tek fark kesilerin nerede yapıldığıdır. Dahası, gerekirse bu işlem sırasında fazla deri alınabilir.

Büyük bir pitozis için, cerrah areola etrafında kesiler yapar, memenin kıvrımına dikey olarak iner, sonra bu seviyede kesiler ekler, ancak bu sefer yatay olarak. Yara baş aşağı bir T şeklinde olacaktır.

Orta pitozis durumunda, cerrah küçük pitozis ile aynı şekilde ilerler. Ancak yatay bir kesi yapmaz. Bu durumda sadece dikey bir yara izi olacaktır. Öte yandan, küçük bir pitozis için, uygulayıcının sadece areola seviyesinde bir kesi yapması gerekecektir.

Tunus’ta meme pitozis ameliyatından sonra

Mastopeksiyi takiben, emilebilir dikişleriniz olacaktır. Daha sonra göğsünüzün etrafına özel bir bandaj verilecektir. Ve hemen ertesi gün dışarı çık abileceksiniz!

Yara izleri ince ve neredeyse görünmezdir. Ağrıya gelince, biraz gerilme hissedebilirsiniz. Ancak endişelenmeyin, doktorunuz bunları hafifletmek için ağrı kesiciler yazacaktır.

Ağrının yanı sıra, ameliyat sonrası bir miktar morarma olacaktır ve bu tamamen normaldir. Siz ilerledikçe kaybolacaklardır!

Tunus’ta meme ptozisi sonrası alınması gereken önlemler

Dinlenmek ve sosyal hayatınıza devam etmek için ihtiyacınız olan tek şey kısa bir haftalık nekahat dönemidir.

Ancak, klinikten çıkar çıkmaz destek sütyeni tak manız gerekeceğini bilmelisiniz. Ve bu bir ay sürecektir! Bu, göğüslerinizi desteklemek ve bu arada yarayı korumak için gereklidir.

Artık göğsünüzde herhangi bir gerilme hissetmemeniz için özel mastopeksi egzersizleri yapmanızı öneririz. İnternette birçok kaynak mevcuttur.

Ancak, ilk aydan önce herhangi bir spor yapmamalısınız. Ve yara iyileşmeden önce kendinizi güneşe maruz bırakmanız tavsiye edilmez.

İyileşme süresi bir yıla kadar uzayabilir! Daha sonra morarma ve pembe yara izlerinden arınmış yeni göğüslerinizin tadını çıkarma zamanı.

Sonuç olarak, sarkık göğüsler çirkin değildir. Her figürün kendine has bir çekiciliği vardır. Ancak vücudunuzu kabul etmekte zorlanıyorsanız, mümkün olan en iyi fiyatla göğüs dikleştirme işleminizi sizin için organize edebiliriz!

Gördüğünüz gibi, Tunus’taki nekahat dönemi ile birlikte göğüs dikleştirme maliyeti, Avrupa’daki operasyon fiyatının yarısı kadardır!

Kişiselleştirilmiş ücretsiz bir fiyat teklifi isteyin ve yeni hayatınıza doğru yola çıkmaya hazır olun!


En iyi fiyata doğru kliniği seçmekte zorlanıyor musunuz? Ücretsiz koordinatörümüz Tunus’taki operasyonunuzu başarılı kılmanıza yardımcı olacaktır. Bizden ücretsiz fiyat teklifi isteyin.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Erika

Benim adım Erika. 10 yıldan fazla tıbbi araştırma yaptıktan sonra, 2018'den itibaren kendimi bilimsel ve tıbbi yazarlığa adamayı seçtim. Kozmetik, diş, bariatrik ve oküler cerrahi gibi çeşitli alanları kapsayan bir uzmanlık geliştirdim. Bu yeni yönelim bilgimi paylaşmamı sağlıyor.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️