Türkiye’de Lipödem Ameliyatı

lipödem fiyat 1
Tarafından yazılmıştır Laurence

Lipödem, vücudun yağ hücreleri tarafından su tutulmasından kaynaklanan bir durumdur. Tedavisi İstanbul, Türkiye’de mevcuttur.

EniyiKlinik.com sizi Türkiye’de lipödem ameliyat ı hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlar ile bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de lipödem ameliyatı fiyatları

Türkiye’de lipödem ameliyatının İstanbul’daki ortalama maliyeti 2.300 Euro’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 2.000 avro ile 2.600 avro arasında değişebilir.

ProsedürTürkiye Fiyatı
Lipödem ameliyatı2300 €

Lipödem ameliyatı nedir?

Lipödem, vücudun yağ hücreleri tarafından su tutulmasından kaynaklanan bir durumdur. Bu durum genetik olabilir veya 4 olaydan sonra sıklıkla ortaya çıkabilir. İlk olarak Almanya ve Avusturya’da teşhis edilen bu durum artık tüm dünyada bilinmektedir.

Lipödeme ne sebep olur? Bu sorunun cevabı şu şekilde sıralanabilir:

  • Ergenlik dönemini takip eden dönemde
  • Doğumu takip eden dönemde
  • Genital hastalıklardan sonra
  • Yaşlılıkla bağlantılı

Lipödem hangi kişilerde görülür?

Lipödem kadınlarda görülen bir durumdur. Lipödem birkaç aşamada ortaya çıkar. Önce bacağın üst kısmı bir sütun şeklini almaya başlar, bacakların üst kısmında dizlerde şişme olur. İleri aşamalarda ayak bileği ve alt bacağa kadar uzanabilir. Daha sonra vücudun üst kısımlarına ulaşabilir.

Türkiye’de LİPOEDEMA CERRAHİSİ

Aslında lipödem için ameliyat olmak gerekli değildir. Lipödemi cerrahi olarak ortadan kaldırmak için henüz bir çözüm bulunmadığını belirtmek gerekir. En etkili yöntem, mevcut yağlardan kurtulmak ve vücudu daha sağlıklı, daha dengeli bir şekle döndürmektir.

TÜRKİYE’DE LİPÖDEM AMELİYATI FİYATLARI

İstanbul’da lipödem ameliyatı ile yağlardan kurtularak ödem sorununu çözmek için fotoğraflı net fiyat alabilirsiniz. WhatsApp hattımız üzerinden ya da telefonla bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Dilerseniz ofisimize gelerek ücretsiz muayene olabilir ve aklınıza takılan soruları doktorumuza sorabilirsiniz.

Lipödem tedavisi

Türkiye’de lipödem tedavisi için çeşitli yöntemler bulunmaktadır. En sık bahsedilen ve kişinin yaşam tarzına dönüştürmesi gereken çözüm diyet ve spordur. Ancak sıkı bir diyet ve spor bir miktar rahatlama sağlasa bile ilerleyen aşamalarda kişi “su içsem bile kilo aldırıyor” diye şikayet edebilir. Bunun nedeni vücudun su şeklinde aldığı tüm besinleri yağ hücrelerinde depolamasıdır.

Genel olarak lipödemle mücadele etmenin iki yolu vardır:

  • Diyet ve spor
  • Plastik cerrahi

Diyet ve spor ile yağ hücrelerinin çapı azaldıkça su tutma oranı da oldukça azalır. Ancak bu durum, 2 ve ileri derecede lipödemi olan kişiler için psikolojik bir sorun olabilir.

Manuel masaj başlangıçta rahatlama getirse de ilerleyen aşamalarda müdahale gerekebilir.

Lipödem ve lenfödem arasındaki fark nedir?

Lenfödem, lenf düğümlerinde sıvı birikmesi anlamına gelir ve farklı tedavi yöntemlerini içerir. Ancak lipödem yağ hücrelerinde sıvı birikimi olduğu için bir operasyonla ortadan kaldırılabilir ve tedavi uzun vadede çok iyi sonuçlar verebilir.

Lipomatic ile Tedavi

Minimum ödem ve optimum iyileşme süresi için plastik cerrahide Lipomatic yöntemini kullanıyoruz. Bir liposuction cihazı olan Lipomatic, cilde veya kas dokusuna fiziksel olarak zarar vermediği için yağ hücrelerini minimum ödemle çıkarır.

Operasyon sonrasında iyileşme süreci çok hızlıdır. Lokal veya genel anestezi altında gerçekleştirilebilir.

Bu, aynı anda birkaç bölgeden yağ alarak önemli ölçüde rahatlama sağlayan benzersiz bir prosedürdür.

Yağ hücrelerinin alındığı bölgede hücre kalmadığı için su tutulması imkansız hale gelir. Maksimum miktarda yağ hücresinin en sağlıklı şekilde alınmasını sağlar.

Bitkisel tedavi

Türkiye’de lipödemin bitkisel tedavisi için klasik yöntemler uygulanabilir. Çaylar ve ödem azaltıcı karışımlar kullanılabilir. Ancak bunlar geçici, kısa süreli çözümlerdir.

En etkili çözüm sıkı bir spor programı uygulamak ve sağlıklı, dengeli beslenmektir.

Eğer bu koşulları sağlayamıyorsanız, mevcut yağ hücrelerinizi azaltmak için Lipomatic ile liposuction yaptırabilirsiniz.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Laurence

Benim adım Laurence Tung. Çeşitli alanlarda bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Son zamanlarda romatoloji ve hiperkolesterolemi gibi terapötik alanları ele aldım. Ayrıca genomik, epigenetik, moleküler biyoloji ve biyokimya alanlarında da uzmanlığım var. EniyiKlinik.com'un sağlık turizmi konusunda kaliteli makaleler yayınlamasına yardımcı oluyorum.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️