Tunus’ta kaş ekimi fiyatı

kaş ekimi fiyatı 1
Tarafından yazılmıştır Laura

Tunus’ta kaş ekimi hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı bir kaş ekimi için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi Tunus’taki kaş ekimi hakkında bilgilendirir ve nitelikli Tunuslu cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta kaş ekimi fiyatı

Tunus’ta kaş ekiminin ortalama maliyeti 1.200 Avro’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 900 avro ile 1500 avro arasında değişebilir.

ProsedürFiyat Tunus
Kaş nakli1200 €

Kaş ekimi nedir?

Kaşlar, aşırı epilasyon, alopesi, yüz yaralanması veya yanıktan kaynaklanan yara izi ve hatta doğal yaşlanma gibi bir dizi farklı nedenden dolayı eksik veya incelmiş olabilir.

Tunus ‘ta FUE saç ekimi tekniği kullanılarak kaş ekimi. İncelmiş veya hasar görmüş bir kaşı güçlendirmeye yardımcı olabilir, hatta hiç kaşı olmayanlar için doğal görünümlü, gerçekçi bir kaş oluşturabiliriz.

Kaş ekimi yapılabilir mi?

Evet, kaş ekimi mümkündür! FUE ekim tekniği sayesinde, donör saçlardan bir kaşı tamamen yeniden yaratabiliyoruz. Tunus’ta bu nakiller genellikle kaş implantları olarak bilinir.

Kaş ekimi nasıl yapılır?

Tunus’ta kaş ekimi, saç ekimine benzer şekilde doğal kaşlarınızı yeniden yapılandırmayı amaçlayan bir prosedürdür. İşlem, kaşlardaki incelmeyi düzeltmek ve daha dolgun bir kaş elde etmek için kafa derisinden donör saçların alınmasını ve kaşlara nakledilmesini içerir.

Donör saç, FUE tekniği kullanılarak kafa derisinin arkasından çıkarılır ve daha sonra tek tek foliküler üniteleri çıkarmak için mikroskop altında hazırlanır.

Donör saçlar daha sonra yüksek büyütmeli mikroskop altında 23 gauge hipodermik iğne kullanılarak doğal görünümlü kaşlar oluşturmak için kaş inceltme alanlarına veya tüm kaş bölgesinin etrafına yerleştirilir.

Kaş kılı ekimi çok hassas bir işlemdir ve kılların doğru yöne yönlendirilmiş ve doğal büyümeyi taklit edecek şekilde konumlandırılmış küçük kesilere mükemmel bir şekilde yerleştirilmesini gerektirir. Neşter gerekmez ve dikiş gerekmez. Prosedür %100 mikrocerrahi yöntemidir. Hastalar hiçbir yan etki olmadan doğal kaş büyümelerini geri kazanacaklardır.

Kaş ekimi ne kadar sürer?

Kaş ekimi, kaş implantları için kalıcı bir çözümdür. FUE tekniği sayesinde bu prosedürler ömür boyu sürer. Büyüme, işlemden dört ila altı ay sonra fark edilebilir olacaktır. Nihai kozmetik sonucu yaklaşık 10 ay sonra görmeye başlayacaksınız.

Kaş ekimi büyümeye devam eder mi?

Kaşa ekilen donör saçlar kafa derisinden geldiği için, saç büyümesi aynı kalacak ve başınızdaki saçın tüm uzunluğu boyunca büyüyecektir. Sonuç olarak, ekilen kaş kıllarının periyodik olarak (genellikle ayda bir) kesilmesi gerekir. Bu, kaş implantları için normdur ve bir süre sonra ekilen kıllar adapte olabilir ve artık düzeltmeye ihtiyaç duymayabilir.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Laura

Benim adım Laura. 2004'ten beri tıbbi ve bilimsel yazar olarak çalışıyorum. Bu alandaki 15 yılı aşkın deneyimim sayesinde, bilimsel ve tıbbi araştırma makaleleri ve konferans bildirileri de dahil olmak üzere çok çeşitli belgeleri yazma, çevirme ve düzenleme konusunda kapsamlı bir uzmanlığa sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️