Tunus’ta diş kaplama

diş kaplama fiyatı 1
Tarafından yazılmıştır Laura

Tunus’ta diş kaplamaları hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı bir diş kaplaması için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi Tunus’taki diş kronları hakkında bilgilendirir ve nitelikli Tunuslu cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir sağlık uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta diş kaplama fiyatı

Tunus’ta bir diş kronunun ortalama maliyeti 180 Euro’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 150 Euro ile 210 Euro arasında değişebilir.

ProsedürFiyat Tunus
Diş kronu180 €

Diş kaplaması nedir?

Tunus’ta diş kaplaması, dişlerinizin genel görünümünü ve ağız sağlığınızı iyileştirmek için kullanılır. Esasen dişin boyutunu, işlevini ve şeklini eski haline getirmek için dişin üzerine yerleştirilen diş şeklinde bir kapaktır. Diş kaplama prosedürü ve ihtiyacınız olup olmadığı hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.

Diş kronları nelerden yapılır?

Diş kuronlarının yapımında metalle kaynaşmış porselen, metal alaşımlar, seramik, kompozit reçine ve porselen gibi farklı malzemeler kullanılır. Kronlar genellikle dişlerinizin doğal rengine uyacak şekilde renklendirilir. Diş hekiminiz, sizin durumunuza en uygun diş kronlarını oluşturmak için bu faktörleri dikkate alacaktır:

  • Diş rengi veya gölgesi
  • Dişin işlevi ve konumu
  • kişisel tercihiniz
  • Diş eti dokusunun konumu
  • gülümsediğinizde görünen diş miktarı.

Diş kaplaması ne zaman gereklidir?

Bir diş aşağıdaki durumlarda diş kuronu ile restore edilir:

  • Gülüşünüzü iyileştirmek için şekilsiz veya rengi bozulmuş bir dişi kapatmak için.
  • Zayıf bir dişi çürümeye, kırılmaya veya çatlamaya karşı korumak için.
  • Kanal tedavisi görmüşseniz restore edilmiş bir dişi korumak için.
  • Kırık bir dişi restore etmek için
  • Dolgu için çok büyük olan bir boşluğu tedavi etmek için
  • Bir diş köprüsünü yerinde tutmak için
  • Kozmetik bir değişiklik yapmak için

Diş kaplama prosedürü nasıl çalışır? Ne kadar sürer?

Diş kaplama prosedürü diş hekimine iki ziyaret gerektirir. İşte izlenecek adımlar:

Dişinizi diş kaplaması için hazırlama

Bu aşama genellikle 50 ila 90 dakika arasında sürer. İlk olarak, Tunuslu diş hekiminiz çürükleri temizleyecek ve kuronun doğru ve tam olarak oturduğundan emin olmak için dişinizin dışını ölçecektir. Daha sonra diş hekiminiz, kuron ek destek gerektiriyorsa dişin çekirdeğini yeniden yapılandıracaktır. Dişinizi yeniden şekillendirdikten sonra, diş hekiminiz dijital bir tarayıcı, macun veya macun kullanarak dişinizin bir ölçüsünü alacak ve kuronu oluşturacaktır.

Geçici kronun alınması

Tunus’taki diş cerrahınız, iki haftadan kısa sürebilen kalıcı diş kaplamanız yapılırken hazırlanan dişi korumak için size geçici bir kaplama sağlayacaktır. Geçici kuronunuz varken dişiniz soğuğa ve sıcağa karşı hassaslaşabilir, bu nedenle yapışkan yiyecekler yemekten ve sakız çiğnemekten kaçının. Diş hekiminizin kuron yapmak için özel bir aleti varsa, diş kuronunuzu aynı gün alabilirsiniz.

Kalıcı kuronunuzu teslim alma

Geçici kuronunuz hazır olduğunda ağzınızda kalıcı bir kuron ile değiştirilecektir. Yeni kuronu yerleştirmeden önce diş hekiminiz kuronun uyumunu ve rengini kontrol edecektir. Her şey yolunda giderse, kuron yerine yapıştırılacaktır. Bu işlem genellikle 20 ila 30 dakika sürer.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Laura

Benim adım Laura. 2004'ten beri tıbbi ve bilimsel yazar olarak çalışıyorum. Bu alandaki 15 yılı aşkın deneyimim sayesinde, bilimsel ve tıbbi araştırma makaleleri ve konferans bildirileri de dahil olmak üzere çok çeşitli belgeleri yazma, çevirme ve düzenleme konusunda kapsamlı bir uzmanlığa sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️