Tunus’ta burun ameliyatı

burun ameliyatı fiyatı 1
Tarafından yazılmıştır Maria

Tunus’ta burun ameliyatı hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı burun ameliyatı için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi Tunus’ta burun ameliyatı hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta burun ameliyatı fiyatları

Tunus’ta rinoplastinin ortalama maliyeti 1.800 €‘dur. Prosedür genel anestezi altında gerçekleştirilir ve 2 saat sürer. Kalış süresi 6 gündür ve hastanede kalış süresi 1 gecedir. Fiyata anestezi, operasyon ve ilaçlar dahildir. Nihai sonuç 6 ay içinde görülebilir.

ProsedürEuro cinsinden fiyat
Burun ameliyatı1800

Tunus’ta bakım kalitesi en üst düzeydedir ve çeşitli burun estetiği teknikleri sayesinde beğendiğiniz bir burnu yeniden keşfedebileceksiniz.

Yüzün merkezinde yer alan burun, kurtulması zor komplekslerin konusu olabilir. Çok düz, çok sarkık, çok kalın veya çok kalkıksa, neyse ki ihtiyaç duyulduğunda burun cerrahi olarak değiştirilebilir.

Rinoplastinin tanımı

Rinoplasti burun ameliyatıdır. Burun şeklinin veya boyutunun değiştirilmesini içerir. Bu, burun deliklerinin simetrisi ile ilgili bir sorunun çözülmesini, burun ucunun yeniden hizalanmasını,çirkin olduğu düşünülen bir çıkıntının çıkarılmasını veya burnun yükseltilerek kısaltılmasını içerebilir. Rinoplasti sayesinde hastalar beğendikleri uyumlu bir buruna kavuşabilir ve komplekslerinin ortadan kalktığını görebilirler.

Farklı rinoplasti türleri

Her birinin kendine özgü hedefleri olan farklı burun ameliyatı türleri vardır. Teknikler yapılan rinoplasti türüne göre değişir.

Fonksiyonel rinoplasti

Septoplasti veya rinoseptoplasti olarak da bilinen bu tür burun ameliyatları tıbbi nedenlerle yapılır. Fonksiyonel rinoplasti, burun artık nefes alma ve koku alma gibi olağan işlevlerini yerine getiremediğinde yapılır.

Yapısal rinoplasti

Yapısal rinoplasti, hasta estetik bir değişiklik aradığında gerçekleştirilir. Cerrah, hastanın isteklerini karşılamak için burnun şeklini ve kalınlığını uyumlu hale getirir. Sapmış bir kıkırdağı düzeltebilir, burun ucunu kaldırabilir veya daha ince hale getirebilir veya bir kamburu yumuşatabilir.

Kıkırdak grefti ile rinoplasti

Burun ameliyatına yol açan ihtiyaçlara bağlı olarak, bir kıkırdak grefti yapılması gerekebilir. Bu kıkırdak genellikle burun septumundan alınır. Kulak kıkırdağından veya göğüs kafesinden de alınabilir. Daha sonra burun şeklini değiştirmek ve yapısını onarmak için kullanılır.

İkincil rinoplasti

İkincil rinoplasti, ilk rinoplasti istenen sonuçları vermediğinde yapılır. İlk ameliyattan sonra ortaya çıkan nefes alma zorlukları veya fiziksel rahatsızlık gibi sorunları düzeltmek için de kullanılabilir.

Burun kaldırma

Burun germe tam olarak cerrahi bir prosedür değildir, ancak burnun görünümünü iyileştirmek için de yapılır. Burun şeklini değiştirmek için hyaluronik asit ve botoks enjekte edilerek gerçekleştirilir. Burun kaldırma, burun hacmini yeniden dengelemek, ucu kaldırmak veya bir kamburu azaltmak için kullanılabilir.

Ultrasonik rinoplasti

Ultrasonik rinoplasti 2013 yılında geliştirilmiştir. Burun mimarisini değiştirmek için ultrasonik frekanslar kullanır. Bu non-invaziv teknik, burnun kıkırdak ve kemiklerini pürüzsüzleştirmek için sadece titreşimleri kullanır, böylece onu parlatır ve inceltir.

Tunus’ta kimler burun ameliyatı olabilir?

18 yaşından itibaren burnunun görüntüsüyle ilgili sorun yaşayan herkes burun ameliyatı olmayı düşünebilir. İster her zaman çekici olmayan bir burun olsun, ister travma geçirmiş ve o zamandan beri deforme olmuş bir burun olsun, rinoplasti özgüveni yeniden kazanmak için bir çözüm olabilir.

Benzer şekilde, burunda solunum fonksiyon bozukluğu varsa burun ameliyatı tam olarak endikedir.

Tunus’ta rinoplasti nasıl yapılır?

Tunus’ta burun ameliyatı her zaman birkaç aşamada gerçekleşir ve bu sırada size kalifiye profesyoneller eşlik eder.

Ameliyattan önce

Her şeyden önce, cerrahınızla bir ön randevu alacaksınız. Bu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi belirlemenize yardımcı olacaktır. Cerrahınız burnunuzun röntgenini veya taramasını çekebilir, ayrıca birkaç fotoğraf ve fonksiyonel bir rinolojik değerlendirme yapabilir.

Cerrah ayrıca ameliyata kadar olan dönem için size talimatlar verecektir. Bunlar şunları içerecektir

  • Ameliyata kadar alkol ve sigara içmeyi bırakın;
  • Anti-enflamatuar ilaçlar, aspirin veya antikoagülanları almayı bırakın;
  • Ameliyattan önce yüzünüzü temizlemeniz için gereken tüm bilgileri size verecektir.

Sizi rahatlatmak için, cerrah size takip edecek prosedürün ayrıntılarını da verecektir. Aklınıza gelebilecek her türlü soruyu sorabileceksiniz.

Rinoplasti operasyonunun seyri

Burun estetiği, yapılacak operasyona ve mümkün olduğunda sizin isteklerinize bağlı olarak lokal veya genel anestezi altında gerçekleştirilir. Operasyon 1 ila 3 saat arasında sürer, bazen ikincil bir rinoplasti durumunda biraz daha uzun sürebilir.

Ameliyat iki yöntemden biri kullanılarak gerçekleştirilebilir:

  • burun kıkırdağına erişim sağlamak için iki burun deliğini ayıran dokuda bir kesi yapılmasını içeren açık rinoplasti veya dış rinoplasti;
  • kapalı rinoplasti veya endonazal rinoplasti, doğrudan burun deliklerinin içine yapılan ince kesiler kullanılarak burnu yeniden şekillendirir. Bu yöntem burundaki küçük düzeltmeler için kullanılır.

Gerekirse, doktor burnu yeniden şekillendirmek için bir kıkırdak grefti uygulayacaktır.

Operasyon tamamlandıktan sonra burun üzerine bir atel yerleştir ilir ve her burun deliğine bir fitil yerleştirilir. Ameliyattan sonra burnu korumak için bandaj da uygulanır.

Ameliyat sonrası alınması gereken önlemler

Ödem oluşumunu önlemek için ameliyattan sonra 3 ila 4 gün boyunca başınızı yüksekte tutmanız tavsiye edilir. Buruna yakın dokularda, özellikle göz çevresinde veya üst dudağın üzerinde morarma görülebilir.

Soğuk su kompresi şişliği azaltmaya yardımcı olabilir. Burun tıkanıklığı da akıntı gibi tamamen normaldir. Burnunuzu sümkürmemelisiniz.

Ameliyat sonrası kontroller ve randevular burnunuzun gelişimini izleme fırsatı sağlayacaktır. Atel 7 ila 10 gün sonra çıkarılacaktır. Burnunuz 6 ay sonra son şeklini alacaktır.

Tunus’ta burun ameliyatı ne kadara mal olur?

Tunus’ta burun ameliyatı için 1.600 ila 2.500 Avro arasında bir ödeme yapmayı beklemelisiniz. İkincil rinoplasti için ortalama maliyet 2.200 €’dur. Bu fiyatlar elbette hastanın belirli özelliklerine, kullanılan tekniklere ve seçilen kliniğe bağlı olarak değişir.


En iyi fiyata doğru kliniği seçmekte zorlanıyor musunuz? Koordinatörümüz Tunus’taki operasyonunuzun başarılı olması için size ücretsiz olarak yardımcı olacaktır. Bizden ücretsiz fiyat teklifi isteyin.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Maria

Benim adım Maria. Medikal sektöründe pazarlama müdürü olarak 10 yılı aşkın deneyime sahibim. Tıbbi cihazlar da dahil olmak üzere birçok ürünü başarıyla piyasaya sürdüm ve satış ve pazarlamaya karşı büyük bir tutkum var.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️